back      

                                        ΣΚΩΤΙΑ

                                                                8ημέρες /7 νύχτες

                                                   

1η ημέρα : ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ - ΣΤΡΑΤΦΟΡΝΤ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, έλεγχος και πτήση για το Λονδίνο. Άφιξη και ξεκινάμε με το πούλμαν για την πατρίδα του Σαίξπηρ, το μαγευτικό Στράτφορντ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολούθως περίπατος στην όμορφη πόλη.

2η ημέρα : ΣΤΡΑΤΦΟΡΝΤ - ΤΣΕΣΤΕΡ - ΓΛΑΣΚΩΒΗ

Πρωινή περιήγηση στα αξιοθέατα της πανέμορφης αυτής πόλης (γραφικά σπίτια, στοές, δρόμοι, καλντερίμια) και ξεκινάμε για ένα υπέροχο οδοιπορικό στην κεντρική και βόρεια Αγγλία με προορισμό την πρωτεύουσα στη Σκωτίας, την Γλασκώβη. Άφιξη νωρίς το βράδυ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολούθως ελεύθεροι για περίπατο στην πόλη.

3η ημέρα : ΓΛΑΣΚΩΒΗ - ΦΟΡΤ ΟΥΙΛΛΙΑΜ - ΛΟΧ ΝΕΣ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ
Ύστερα από την πρωινή μας πανοραμική περιήγηση στην Γλασκώβη ξεκινάμε για τα υπέροχα Χαϊλαντς. Η διαδρομή μας είναι διάσπαρτη από λίμνες, χωριουδάκια, καταπράσινες λιβαδικές εκτάσεις και απόκρημνες επιβλητικές ακτές. Αξίζει να σημειώσουμε τα χωριά, Φορτ Ουίλλιαμ, Φορτ Αουγκούστους και φυσικά και την λίμνη Λοχ Νέα όπου κρύβεται το γνωστό τέρας. Φθάνουμε το απόγευμα στην πρωτεύουσα στων Χαϊλαντς, το Ινβερνές. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε να γνωρίσετε τις γραφικές pub της πόλης.

4η ημέρα : ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΠΕΡΘ - ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ
Αρχίζουμε την καθοδική πορεία από τα Χαϊλαντς προς την πολιτιστική πρωτεύουσα της Σκωτίας το Εδιμβούργο. Ενδιάμεσα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε (σύντομη πανοραμική περιήγηση) το Πέρθ. Φθάνουμε το απόγευμα στο Εδιμβούργο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

5η ημέρα : ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (Περιήγηση)

Η επίσκεψη στο Εδιμβούργο αποτελεί την καλύτερη εισαγωγή στη ρομαντική και ταραγμένη ιστορία της Σκωτίας. Θα δούμε το Κάστρο, το παλάτι Χόλυρουντ, τα μνημειακά κτίρια κατά μήκος του Ρόαγιαλ Μαιλ και το μουσείο της Σκωτίας. Από το Κάλτον Χιλ θα απολαύσουμε το μοναδικό πανόραμα της πόλης. Απόγευμα ελεύθερο για να κάνετε τον περίπατό σας στην Πρίνσες Στριτ και στο ιστορικό κέντρο ή προαιρετική εκδρομή για το Στέρλιν (έδρα του πρώτου πανεπιστημίου της Σκωτίας, Βασιλική διαμονή από τον 15ο αιώνα με πανέμορφα σπίτια), την πόλη που αποτελεί την καλύτερη των Σκωτικών πόλεων. Επιστροφή το βράδυ.

6η ημέρα : ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ - ΠΕΝΡΘ - ΓΥΟΡΚ - ΣΕΦΙΛΝΤ
Σημερινός μας προορισμός είναι η κεντρική Αγγλία. Σύντομη στάση για καφέ στην περιοχή του Πένρθ και συνεχίζουμε για το Γυόρκ. Το Γυόρκ, η παλιά μητρόπολη του Βορρά, εξακολουθεί να διατηρεί την όψη που είχε στην εποχή των Τυδώρ. Στην περιήγησή μας θα δούμε τα στενά γραφικά δρομάκια, τα σπίτια με τις ξυλοδεσιές και τον Καθεδρικό ναό. Αμέσως μετά, ξεκινάμε για Σέφιλντ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

7η ημέρα : ΣΕΦΙΛΝΤ - ΝΟΤΤΙΓΧΑΜ - ΛΟΝΔΙΝΟ
Αναχώρηση για το Νόττιγχαμ. Σύντομη πανοραμική περιήγηση στην πατρίδα του θρυλικού Ρομπέν των Δασών και συνεχίζουμε για Λονδίνο. Άφιξη στο Λονδίνο αργά το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ προτείνουμε μια βόλτα στο εκκεντρικό Πικαντίλυ.

8η ημέρα : ΛΟΝΔΙΝΟ (περιήγηση) - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Το πρωινό μας είναι αφιερωμένο στην πολύβουη και πανέμορφη Βρετανική πρωτεύουσα. Θα κάνουμε πανοραμική περιήγηση στα κυριότερα μνημεία της πόλης. Θα δούμε το Χάιντ Πάρκ, το Πικαντίλυ, τη Βουλή, το περίφημο Αβαείο του Γουέστμίνστερ, την εκκλησία του Αγ. Παύλου και τον πύργο του Λονδίνου. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

Στην τιμή περιλαμβάνονται
Αεροπορικά εισιτήρια .
Μετακινήσεις με πούλμαν πολυτελείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.
Αναφερόμενες περιηγήσεις - ξεναγήσεις.
Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
Ασφάλεια ταξιδιού επαγγελματικής αστικής ευθύνης


Δεν περιλαμβάνονται
Φόρους αεροδρομίων, εισόδους μουσείων, ποτά, φιλοδωρήματα, ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
   

 

 

                                     Γενικές πληροφορίες      info@celebrity-travel.gr

                                     Πωλήσεις     sales@celebrity-travel.gr    

                                     Τηλέφωνο       +30 210 8817505

                                      Fax                  +30 210 8817181

                                                                                            

 

2004 celebrity travel solutions                                                                                                                        top...

 

          ΚΕΝΤΡΙΚΗ    

 

 

 ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΞΩΤ/ΙΚΟΥ

 ΕΞΩΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

 ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

 ΕΛ/ΚΕΣ  ΑΠ/ΣΕΙΣ

 ΕΝ/ΣΕΙΣ ΑΥΤ/ΤΩΝ

 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ