back      

 

                                                    ΤΥΝΗΣΙΑ

        

 

                                         Τυνησία   - Γύρος Οάσεων

                                                                           8 ημέρες

                                                            Κάθε  Τρίτη  &  Πέμπτη

 
1η ημέρα
ΑΘΗΝΑ -ΤΥΝΙΔΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΘΕΡΕΤΡΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Τύνιδα. Αφιξη στην πρωτεύουσα της Τυνησίας, που μέσα από 3.000 χρόνια ιστορίας παραμένει ένα αιώνιο σταυροδρόμι πολιτισμών. ?φιξη στο αεροδρόμιο και μεταφορά στα παραθαλάσσια θέρετρα. Τακτοποίηση στο χενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα
ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΘΕΡΕΤΡΑ

Πρόγευμα και ξενάγηση στην Τύνιδα, η οποία δεν είναι μόνο η πρωτεύουσα αλλά και το κύριο λιμάνι της Τυνησίας. Πάνω από δύο εκατομμύρια κάτοικοι ζουν και εργάζονται εδώ. Η πόλη περιστοιχίζεται από τρεις λίμνες και χωρίζεται στην Μεντίνα και την μοντέρνα πόλη.Επίσκεψη στην Ελληνική Μητρόπολη όπου θα δούμε το μοναδικό μνημείο των πεσόντων Ιερολοχιτών που έδρασαν τον Β παγκόσμιο πόλεμο στη Βόρεια Αφρική. Στην συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια στην παραδοσιακή αγορά (Μεντίνα). Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο, ξενάγηση στο μουσείο Μπαρντώ όπου θα δούμε τα περισσότερα ευρήματα σε μεγάλες αίθουσες που καθε μια της χαρακτηρίζει με τα διαφορετικής ιστορικής περιόδου εκθέματα την ιστορία της χώρας. Πανοραμική ξενάγηση στην Αρχαία Καρχηδόνα με τα παλιά Φοινικικά λιμάνια και το θυσιαστήριο προς τιμήν της θεότητας Τανίτα. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το ψαροχώρι Σίντι Μπου Σάιντ με τις επιβλητικές κατοικίες.Θα δούμε την κατοικία του Έλληνα πρέσβη, καθώς και το παλάτι του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τυνησίας, και αφού περιπλανηθούμε στα στενά δρομάκια του, μπορούμε να απολαύσουμε ένα καφέ σ ένα από τα πιο παλιά καφενεία της Μεσογείου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο , τακτοποίηση δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα
ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΘΕΡΕΤΡΑ

Πρόγευμα. Ελεύθερη μέρα. Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στα παζάρια, κάνοντας μια βόλτα στην πόλη και απολαύστε τις ανέσεις του ξενοδοχείου σας χαλαρώνοντας στην πισίνα ή στην παραλία. Γεύμα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα
ΜΟΝΑΣΤΙΡ ΣΟΥΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΘΕΡΕΤΡΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για μία από τις ομορφότερες πόλεις της Τυνησίας, το Μοναστίρ, γενέτειρα του πρώην Προέδρου και αναμορφωτή της χώρας Χαμπίμπ Μπουργκίμπα. Περιήγηση της πόλης και στην συνέχεια αναχώρηση για τη γραφική Σους . Μετά την επίσκεψη της πόλης, γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Απόγευμα ελεύθερο. Χαρείτε τις ανέσεις του ξενοδοχείου ή κάνετε μία βραδινή βόλτα για ποτό στην πόλη μετά το δείπνο. Διανυκτέρευση.


5η ημέρα
ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΕΛ ΤΖΕΜ ΜΑΤΜΑΤΑ - ΝΤΟΥΖ

Πρόγευμα. Αναχώρηση για τον μαγευτικό Τυνησιακό Νότο. Πρώτος μας σταθμός το Ελ Τζεμ, όπου θα επισκεφθούμε το Κολοσσαίο, ένα από τα 4 μεγαλύτερα αμφιθέατρα του αρχαίου κόσμου. Θα αναχωρήσουμε για την Ματμάτα , θα περάσουμε παράλληλα της πόλης Γκαμπές. Η Ματμάτα είναι ένα μικρό χωριό γεμάτο κρατήρες, που θυμίζει σεληνιακό τοπίο και όπου ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει πολλούς αιώνες πριν. Εκεί βρίσκουμε τους Βερβερίνους, μία φυλή γνωστή για τον τρόπο ζωής, την εντελώς διαφορετική γλώσσα τα ήθη και έθιμα της. Γεύμα. ?φιξη στην Ντουζ, την πύλη της ερήμου. Είναι το ιδανικό σημείο να πάρουμε μία γεύση από την ζωή των καραβανιών , κάνοντας μία προαιρετική βόλτα με τις καμήλες στην έρημο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο διανυκτέρευση.

6η ημέρα
ΤΟΖΕΡ - ΟΡΕΙΝΕΣ ΟΑΣΕΙΣ - ΤΟΖΕΡ.

Πρόγευμα. Αναχώρηση γαι την Τοζέρ. Προαιρετική εκδρομή με 4Χ4 στις ορεινές οάσεις που βρίσκονται σε ένα μοναδικό τοπίο πάνω στη οροσειρά του ?τλαντα. Κατοικημένες από τα βάθη των αιώνων, προσφέρουν συναρπαστικές διαδρομές στον επισκέπτη, ο οποίος πρέπει να ακολουθήσει επακριβώς τις οδηγίες των συνοδών. Το βράδυ σας έχουμε ετοιμάσει προαιρετική βεδουίνικη βραδιά με χορούς της κοιλιάς και φαγητό.Εδώ θα μπορέσουμε να δούμε τα υπαίθρια στούντιος της τελευταίας ταινίας Πόλεμος των Αστρων.Γεύμα στο ξενοδοχείο και για το απόγευμα προαιρετικά μπορείτε να επισκευθείτε με παιτόνια την όαση και να δείτε τον ζωολογικό κήπο με τον υπέροχο ξεναγό που διαθέτει. Για το βράδυ προτείνουμε την Βεδουίνικη βραδυά όπου μπορείτε να διασκεδάσετε με άφθονο παραδοσιακό φαγητό κρασί χορούς της κοιλιάς και γόητες φιδιών. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα
ΤΟΖΕΡ ΚΑΙΡΟΥΑΝ - - ΤΥΝΙΔΑ

Πρόγευμα. Αναχώρηση για το Καϊρουάν. Ξενάγηση στην ιερότερη πόλη της Τυνησίας, που είναι το τέταρτο θρησκευτικό κέντρο στον κόσμο μετά την Μέκκα, την Μεδίνα και τα Ιεροσόλυμα. Θα επισκεφθούμε το μεγάλο ναό που σε καιρό πολέμου υπήρξε φρούριο, το μαυσωλείο του Όκμπα και τις δεξαμενές των Αγκλαβιτών. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Στην συνέχεια επίσκεψη σε εργαστήρι κατασκευής παραδοσιακών χαλιών με τους δετούς κόμπους, χειροποίητα χαλιά μεγάλης συλεκτικής αξίας αφού η φήμη των Τυνησιακών χαλιών είναι εφάμιλη αυτής των Περσικών. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα μακρούτ, παραδοσιακά γλυκίσματα με χουρμάδες.?φιξη στην Τύνιδα, δείπνο και διανυκτέρευση.

8η ημέρα
ΤΥΝΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Τύνιδας για την πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα.

 

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Τύνιδα - Αθήνα με TUNIS AIR
Διαμονή σε 4* & 5* ξενοδοχεία
Πλήρης διατροφή
Μεταφορές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Είσοδοι στους χώρους επισκέψεων
Τοπικός ξεναγός - αρχηγός
Ενημερωτικό υλικό
Ταξιδιωτική ασφάλεια

Δεν Περιλαμβάνονται

Φόροι Αεροδρομίων 
Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

 

                                     Γενικές πληροφορίες      info@celebrity-travel.gr

                                     Πωλήσεις     sales@celebrity-travel.gr    

                                     Τηλέφωνο       +30 210 8817505

                                      Fax                  +30 210 8817181

                                                                                            

 

2004 celebrity travel solutions                                                                                                                        top...

 

          ΚΕΝΤΡΙΚΗ    

 

 

 ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΞΩΤ/ΙΚΟΥ

 ΕΞΩΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

 ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

 ΕΛ/ΚΕΣ  ΑΠ/ΣΕΙΣ

 ΕΝ/ΣΕΙΣ ΑΥΤ/ΤΩΝ

 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ